Antena 3 CNN Actualitate Tenismena Andreea Prisăcariu: "Sunt urâtă de românii mei pentru felul în care arăt"

Tenismena Andreea Prisăcariu: "Sunt urâtă de românii mei pentru felul în care arăt"

Andreea Prisăcariu, tenismenă aflată pe locul 255 WTA și fostă campioană națională la juniori, susține că este deranjată de comentariile negative ale românilor la adresa ei, care o critică din cauza aspectului fizic.

Tenismena Andreea Prisăcariu: "Sunt urâtă de românii mei pentru felul în care arăt"
Sursa foto: Instagram | Prisacariu Andreea
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2021   •   20:47

La 21 de ani, Andreea Prisăcariu are 21 de tatuaje, iar aparițiile sale pe terenul de tenis se disting de cele ale majorității sportivelor care optează pentru un aspect simplu.

"Sunt urâtă de românii mei doar pentru felul în care arăt. Body shamingul încă se practică în 2021. Pentru toate reginele de aici care suferă din cauza acestor persoane... nu îi băgați în seamă. Vă iubesc!", a scris Andreea Prisăcariu, pe Twitter.

"Nu crezi că devii faimoasă datorită look-ului tău, nu a tenisului?", a fost întrebată Andreea de un urmăritor de pe Instagram.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Bună întrebare! În primul rând, nu mă consider celebră deloc. Nu cred că numărul urmăritorilor sau al aprecierilor e relevant în viață. E mai importantă conexiunea pe care o am cu oamenii care mă susțin în carieră.

De-asta încerc să fiu aproape de voi, chiar dacă nu ne cunoaștem personal. Și susținerea de pe rețelele de socializare e importantă pentru sportivi.  Încerc să cresc în evoluții. Îmi place să fiu la modă, sunt de acord că am un stil diferit, dar nu o fac intenționat, e ceva firesc.

Trebuie să cresc în joc pentru a nu fi considerată faimoasă doar pentru cum arăt. Dar e ok, pentru că unii oameni văd ce vor ei, iar eu știu cine sunt și ce vreau, pentru ce muncesc din toată inima", a comentat Andreea Prisacariu, scrie digisport.ro.

×
Subiecte în articol: Tenismena Andreea Prisăcariu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close