Antena 3 Actualitate Teodorovici: Până la finalul anului, toate şcolile care au toalete în curte vor fi dotate cu containere moderne cu baie

Teodorovici: Până la finalul anului, toate şcolile care au toalete în curte vor fi dotate cu containere moderne cu baie

08 Feb 2019   •   23:20
Teodorovici: Până la finalul anului, toate şcolile care au toalete în curte vor fi dotate cu containere moderne cu baie
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Cele circa 1.400 de şcoli care au în prezent toaletele în curte vor primi circa 10.000 de euro pentru achiziţionarea, până la finalul anului, de containere moderne, cu baie, ce vor fi montate lângă şcoală, a declarat vineri, la Antena 3, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

"Pot să vă spun că sunt încă 1.400 şi ceva de şcoli care sunt în această situaţie neplăcută (cu WC în curte). Până la final de an este obligatoriu ca toate aceste şcoli să nu mai aibă această situaţie. Şi cum? Se vor aloca, am făcut un program care se lansează imediat. Undeva la 10.000 de euro va veni pe fiecare şcoală pentru a pune lângă şcoala respectivă acele containere moderne care sunt prevăzute cu partea de baie...Cel puţin...Cam asta este suma estimata, a explicat Teodorovici.

Acesta a reiterat că Educaţia va avea în acest an o creştere a bugetului cu 47% faţă de 2018, deoarece trebuie atins procentul de 6% din PIB pentru Educaţie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close