Antena 3 CNN Actualitate The International vine la București, pe Arena Națională

The International vine la București, pe Arena Națională

După mai bine de un an de întârziere, campionatul mondial de Dota 2 va avea loc în octombrie, la Bucureşti, pe Arena Naţională. The International este cea mai mare competiție de Dota 2 și a devenit turneul care pune la bătaie cele mai mari premii din eSports.

The International vine la București, pe Arena Națională
Sursa foto: dota2.com
de Georgiana Adam    |    08 Iul 2021   •   10:18

Faza grupelor va avea loc în perioada 7-10 octombrie, iar faza principală va începe pe 12 octombrie. Apoi, pe 17 octombrie, cele mai bune două echipe de Dota 2 din lume se vor confrunta pentru câștigarea trofeului Aegis și partea leului din fondul de premiere de peste 40.000.000 dolari.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A zecea ediție urma să aibă loc la Stockholm, dar a fost amânată din cauza pandemiei. Ulterior, evenimentul a fost mutat la București, pe Arena Națională.

„Suntem recunoscători pentru parteneriatul încheiat cu România și orașul București și așteptăm cu nerăbdare să reîntâlnim comunitatea internațională de Dota 2, atât în persoană cât și virtual, pentru a sărbători jucătorii de elită și fanii extraordinari în cadrul campionatului The International. Pregătiți-vă! După o lungă așteptare, bătălia începe”, au anunțat cei de la Valve.

Ce este The International

The International este un turneu anual de jocuri electronice organizat de Valve din 2011. În 2019, câștigătorii celei de-a noua ediții, au plecat acasă cu peste 14 milioane de dolari.

The International rămâne turneul de sport electronic cu cel mai mare premiu financiar din întreaga industrie eSports.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close