Antena 3 Actualitate Tiberiu Iacob Ridzi, la Sinteza zilei: Timp de şase ani de zile, viaţa noastră a fost un calvar

Tiberiu Iacob Ridzi, la Sinteza zilei: Timp de şase ani de zile, viaţa noastră a fost un calvar

04 Mar 2015   •   22:21

Tiberiu Iacob Ridzi a vorbit, în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", despre condamnarea la cinci ani de închisoare a soţiei sale, fost ministru al Tineretului şi Sportului, pentru manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă admite că soţia sa ar fi făcut erori, în perioada mandatului său la minister, în beneficiul Elenei Udrea, Tiberiu Iacob Ridzi a afirmat că, din discuţiile pe care le-a avut cu aceasta, în cei 6 ani de proces, reiese că "nu a luat nici un ban din ceea ce s-a stabilit ca prejudiciu" şi nici "nu a plătit sau semnat ceva".

Tiberiu Iacob Ridzi a vorbit, la Antena 3, şi despre starea precară de sănătate a soţiei sale, care suferă de multiple afecţiuni grave care îi împiedică organismul să lupte contra infecţiilor.

"Orice răceala poate fi fatală. Soţia mea are un sistem imunitar foarte depreciat", a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Din spatele gratiilor, fostul ministru, şi-a exprimat părerile de rău, într-o scrisoare cutremurătoare publicată în exclusivitate la Antena 3.

Măcinată de regrete, Monica Iacob Ridzi crede că dacă nu ar fi făcut politică, acum şi-ar fi putut creşte liniştită copiii.


Tiberiu Iacob Ridzi, despre starea de sănătate a soţiei sale×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close