Antena 3 CNN Actualitate Tragedie cu repetiţie: Femeia ucisă într-un coafor din Iaşi depusese plângere la Poliţie împotriva soţului ei agresiv

Tragedie cu repetiţie: Femeia ucisă într-un coafor din Iaşi depusese plângere la Poliţie împotriva soţului ei agresiv

Tragedie cu repetiţie: Femeia ucisă într-un coafor din Iaşi depusese plângere la Poliţie împotriva soţului ei agresiv
29 Dec 2013   •   09:48

Tragedia de la coaforul Perla din Bucureşti s-a repetat la Iaşi. O femeie a fost omorâtă de soţul ei, care  a încercat apoi să se sinucidă. El a fost transportat de urgenţă la  spital, în stare gravă şi a fost operat.

Se pare că omul avea probleme cu alcoolul şi era supărat că femeia îl părăsise în urmă cu trei zile.
 
Crima pare trasă la indigo cu tragedia petrecută în urmă cu aproape doi ani, la coaforul de la Perla din Bucureşti. Soţul femeii, supărat că aceasta l-a părăsit, a intrat în coaforul din Iaşi, acolo unde femeia lucra, şi a înjughiat-o mortal.

"Am auzit ţipând şi după aceea nimic, în două secunde nu s-a mai auzit nimic. Am chemat firma de pază, poliţia", le-a spus o colegă de-a victimei jurnaliştilor.

După ce a comis crima, bărbatul a încercat să se sinucidă. Medicii de pe ambulanţă l-au găsit în stare gravă şi l-au dus imediat la spital, unde a fost operat.

Leziunile sunt cu risc vital, starea in care el a fost preluat este de şoc hemoragic, o stare foarte critică, aşa încat prognosticul este rezervat.

Femeia plecase de acasă cu cei trei copii, la un centru de protecţie pentru mamă şi copil, hotărâtă să pună capăt căsniciei pentru că soţul ei era agresiv.

Bărbatul de 41 de ani a fost internat în urmă cu ceva timp la spitalul de psihiatrie Socola. Pe 6 noiembrie, soţia a depus o plângere împotriva lui pentru lovire şi alte violenţe, pe care ulterior a retras-o.

×
Subiecte în articol: coafor
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close