Traian Băsescu atacă din nou Germania: Într-un secol, ei fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa

de A.M.P    |    06 Ian 2016   •   13:17
Traian Băsescu atacă din nou Germania: Într-un secol, ei fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa Foto: Agerpres

Traian Basescu a atacat dur Germania într-o postare pe Facebook, spunând că politicienii nemți fac, în medie, două greșeli dramatice pe secol.

În mesajul publicat miercuri, si intitulat "De data aceasta, nu!", este titlul postării de pe Facebook, în care fostul președinte îi acuză pe nemți că au pricopsit Europa cu problema refugiaților.

”Într-un secol, politicienii nemţii fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa. Una în a doua decadă şi alta prin decadele patru-cinci aşa cum s-a întîmplat în secolul 20. Nici în secolul 21 politicienii nemţi nu se dezmint, iar în cea de a doua decadă au pricopsit Europa cu problema refugiaţilor islamişti pe care încearcă s-o impună cu forţa, ca de obicei, tuturor naţiunilor trăitoare pe Bătrînul Continent (...)”, a scris Băsescu pe Facebook. 
De data aceasta, nu !Într-un secol, politicienii nemţii fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa. Una în a...

Posted by Traian Băsescu on 5 Ianuarie 2016

x close