Antena 3 Actualitate Traian Băsescu: S-a creat un "acvariu" de oameni care sunt rotiţi pe toate funcţiile

Traian Băsescu: S-a creat un "acvariu" de oameni care sunt rotiţi pe toate funcţiile

04 Mai 2016   •   22:30

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, miercuri seară, la un post de televiziune, despre numirile care s-au făcut în ultima perioadă în funcții importante ale statului, comentând astfel influenţa sa continuă asupra actualului regim din România.

Băsescu vorbește în emisiunea lui Victor Ciutacu despre ”un acvariu” de oameni care sunt rotiţi pe toate funcţiile când termină mandatele. Traian Băsescu i-a răspuns astfel fostului premier Victor Ponta, care l-a acuzat că, deși nu mai este la Cotroceni, a rămas la conducerea țării.

”Eu am numit oameni foarte tineri şi îmi aduc aminte câte discuţii am avut când s-a terminat al doilea mandat de procuror general al doamnei Kovesi. Am discutat cu Ponta să se creeze un post la Bruxelles că nu puteam să trimit un procuror general la dosare la Sibiu. (....) S-a creat un "acvariu" de câţiva oameni care sunt rotiţi în toate funcţiile pe măsură ce îşi termină mandatele. Decent era să-şi termine mandatele odată cu mine”.

Declarațiile lui Traian Băsescu au fost difuzate și comentate la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close