Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu: ”Mi-am cumpărat un apartament foarte frumos! Nu stau la mila statului român!”

Traian Băsescu: ”Mi-am cumpărat un apartament foarte frumos! Nu stau la mila statului român!”

Fostul președinte, Traian Băsescu, acuză instituțiile statului de lipsă de respect și spune că le va trata și el în același mod.

Traian Băsescu: ”Mi-am cumpărat un apartament foarte frumos! Nu stau la mila statului român!”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    02 Iun 2022   •   15:31

Fostul președinte a declarat că, în ciuda faptului că în spațul public s-ar fi creat impresia că RAPPS a acționat intempestiv, lucrurile nu stau deloc așa.  

"Este o situație normală, n-aș intra în detalii. Azi (joi - N.R.) i-am chemat să facă inventarul, pentru că acolo este un inventar de predat. (O să mă mut) atât de repede cât pot. Cealaltă locuință este gata să primească mobilier. RAPPS a fost cea mai decentă instituție, a lucrat cu legea, n-a lucrat cu somații, n-a lucrat cu notificări, deci a fost cea mai decentă instituție dintre toate instituțiile statului. 

Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva", a afirmat Traian Băsescu pentru Realitatea.net

De asemenea, fostul președinte a declarat că are un ”apartament foarte frumos” și că nu stă la mila statului român.  

"Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român. (...) Maria e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună." 

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close