Antena 3 CNN Actualitate Tzanca Uraganu, amendat de polițiștii constănțeni pentru tulburarea liniștii publice, la o nuntă în stradă

Tzanca Uraganu, amendat de polițiștii constănțeni pentru tulburarea liniștii publice, la o nuntă în stradă

Manelistul Tzanca Uraganu a fost amendat de politiștii constănțeni cu 500 de lei, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Manelistul fusese invitat să cânte la o nuntă, dar petrecerea a început mai de vreme, în stradă, iar asta i-a deranjat pe câțiva vecini, care au sunat la 112.

Tzanca Uraganu, amendat de polițiștii constănțeni pentru tulburarea liniștii publice, la o nuntă în stradă
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2021   •   09:55

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 16:15, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Mihu Copil din municipiul Constanța, se află în desfășurare un eveniment privat, fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate 4 persoane, care au fost sancționate contravențional, la Legea 61/1991, cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

Printre persoanele amendate se numără și manelistul Tzanca Uraganu, care a primit o amendă de 500 de lei.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că, în fața porții imobilului, erau amplasate copertine, mese și scaune, fiind îngreunată circulația rutieră.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Politistii au dat amenzi cu o valoare totală de 2.000 de lei.

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganu Constanța
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close