Antena 3 CNN Actualitate Udrea: Ministerul Fondurilor Europene, înfiinţat în octombrie. Instituţia, condusă probabil de Leonard Orban

Udrea: Ministerul Fondurilor Europene, înfiinţat în octombrie. Instituţia, condusă probabil de Leonard Orban

Udrea: Ministerul Fondurilor Europene, înfiinţat în octombrie. Instituţia, condusă probabil de Leonard Orban
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Sep 2011   •   11:52

Elena Udrea a anunţat vineri, la Craiova, că Ministerul Fondurilor Europene va fi înfiinţat în luna octombrie. Cel mai probabil,  instituţia va fi condusă de Leonard Orban, a precizat ministrul Turismului.

Întrebată de jurnalişti despre Ministerul Fondurilor Europene, Elena Udrea a răspuns: "Se va înfiinţa probabil cel mai târziu în luna octombrie şi va fi condus, probabil, de domnul Orban".

Ministrul Turismului se află vineri la Craiova, pentru semnarea a trei contracte prin Programul Operaţional Regional depuse de Primăria Craiova, informează Mediafax.

Numele lui Leonard Orban la conducerea noului minister este vehiculat de mai multă vreme. Nu se ştie însă dacă Leonard Orban va accepta funcţia, fiind nemulţumit de faptul cănu se va ocupa efectiv de implementarea proiectelor şi control, ci doar de coodonare.

În cazul în care Orban refuză, există şi o variantă de rezervă. Numirea liderului UNPR Marian Sârbu sau mutarea lui Daniel Funeriu de la Educaţie. 

Şeful statului a declarat, în luna iulie, că ministerul pentru fondurile europene va fi înfiinţat imediat după reunirea Parlamentului în sesiunea de toamnă.

 


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close