Antena 3 CNN Actualitate Un adolescent din Nepal a fost găsit în viaţă la 5 zile de la cutremur

Un adolescent din Nepal a fost găsit în viaţă la 5 zile de la cutremur

Un adolescent din Nepal a fost găsit în viaţă la 5 zile de la cutremur
30 Apr 2015   •   11:19

Un băiat în vârstă de 15 ani, îngropat sub dărâmăturile unei case prăbuşite din Nepal, a fost găsit în viaţă la cinci zile după dezastru. Echipele de salvare americane l-au scos pe adolescent de sub dărâmături într-un moment în care speranţa găsirii unor supravieţuitori a început să scadă simţitor. Mulţimea l-a primit cu aclamaţii în timp ce era scos pe targă, cu faţa acoperită de praf. Şeful echipei, Andrew Olvera, a declarat că băiatul a fost prins între două etaje prăbuşite.

Ascensiunile pe Muntele Everest vor fi reluate săptămâna viitoare, în pofida faptului că avalanşele generate de cutremur au provocat moartea a 18 persoane. Dar şeful departamentului pentru turism, Tulsi Gautam, a sfătuit alpiniştii să renunţe la expediţii, afirmând că sunt în curs lucrări de reparaţii.

Oamenii se plâng că guvernul nu are grijă de ei, iar surse de hrană ajung doar la sediul central. "Guvernul nu ne-a dat nimic de mâncare", a declarat Udhav Giri, în vârstă de 34 de ani. "Camioanele care transportă orez trec pe aici şi nu se opresc. Toate alimentele se duc către sediul central", a declarat el.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close