Antena 3 CNN Actualitate Un copil de doi ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a răsturnat o oală cu apă clocotită peste el

Un copil de doi ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a răsturnat o oală cu apă clocotită peste el

Un copil de doi ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a răsturnat o oală cu apă clocotită peste el
17 Feb 2014   •   22:57

Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea vasluiană Zorleni, a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe jumătate din suprafața corpului, după ce a răsturnat o oală cu apă clocotită peste el într-un moment în care a rămas nesupravegheat de către părinți.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, copilul s-a agățat cu mâna de oala cu apă clocotită aflată pe un scaun în bucătăria locuinței și a tras-o peste el, suferind arsuri pe jumătate din suprafața corpului, conform MEDIAFAX.

În momentul producerii incidentului, băiețelul era nesupravegheat de către părinți care, de altfel, lăsaseră acel vas cu apă pe scaun.

"Copilul a suferit arsuri pe 50 la sută din suprafața corpului, ceea ce este foarte mult pentru cineva care are vârsta de doi ani. Micuțul a fost transportat mai întâi la Spitalul de Urgență Bârlad, de unde se va face transferul către o clinică de specialitate din Iași", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Reprezentanții SAJ susțin că băiatul va fi transferat, în cele din urmă, la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Recuperatorie și de Arși București, având în vedere suprafața mare de corp care a fost afectată de arsuri.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close