Antena 3 CNN Actualitate Un procuror a amendat poliţiştii care l-au oprit în trafic cu câte 5.000 de lei

Un procuror a amendat poliţiştii care l-au oprit în trafic cu câte 5.000 de lei

Un procuror a amendat poliţiştii care l-au oprit în trafic cu câte 5.000 de lei
17 Noi 2018   •   16:49

Un procuror din Slobozia a amendat doi poliţişti cu câte 5.000 lei pentru că a întârziat la serviciu din cauza lor, ei oprindu-l în trafic întrucât a depăşit viteza legală şi avea ITP-ul expirat. Procurorul spune că amenda este o măsură ca poliţiştii să înţeleagă gravitatea reţinerii unui magistrat.

Procurorul Mihai Laurenţiu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, a decis să amendeze, la începutul lunii noiembrie, doi agenţi de poliţie care l-au oprit în luna iulie în trafic. Potrivit ordonanţei semnată de procuror, autospeciala de poliţie l-a oprit în trafic pentru că a depăşit viteza legală şi avea ITP-ul expirat, iar toată procedura de amendare şi de îndepărtare a plăcuţelor de înmatriculare l-a făcut pe acesta să întârzie la parchet.

Potrivit documentului, magistratul a fost amendat de către poliţişti, la acel moment, cu suma de 2.175 de lei şi, pe parcursul întregii proceduri, el ar fi fost ironizat de către agenţii care au şi tergiversat acţiunea. Procurorul a spus că a întârziat câteva ore la serviciu pentru că poliţiştii au refuzat să îl transporte la Parchet, deşi se deplasau spre Slobozia.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close