Antena 3 CNN Actualitate Vasile Blaga, interceptat de SRI în scandalul spăgii din vămi

Vasile Blaga, interceptat de SRI în scandalul spăgii din vămi

Vasile Blaga, interceptat de SRI în scandalul spăgii din vămi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Aug 2011   •   19:06

Numele fostului ministru de Interne Vasile Blaga apare într-o serie de interceptări telefonice făcute de SRI, în scandalul şpăgii din vămi. Conform stenogramelor publicate de jurnaliştii de la pressalert.ro, un fost şef al Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, Aurel Mătiuţ, s-ar fi întâlnit cu Blaga.

Interceptările făcute de SRI şi publicate de pressalert.ro surprind discuţiile purtate în decembrie anul trecut între Vasile Blaga, Aurel Mătiuţ şi Radu Mărginean, fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor.

În prima dintre discuţii, Mătiuţ voia să ştie când se poate întâlni cu fostul ministru de Interne, Vasile Blaga. Patru ore mai târziu, Mătiuţ l-a sunat pe Radu Mărginean, cu care urma să se vadă.

 


Până acum, jurnaliştii de la pressalert.ro au reuşit să stea de vorbă doar cu Radu Mărginean. Acesta, însă, a susţinut că nu mai ştie despre ce a vorbit atunci cu Mătiuţ.

Referiri la Vasile Blaga a făcut şi şeful Poliţiei Române, Liviu Popa. Acesta a recunoscut pentru site-ul ebihoreanul.ro, că este nepotul fostului ministru de Interne. El spune, însă, că acest aspect nu a contat în numirea lui în fruntea Poliţiei, ci activitatea lui anterioară.

×
Subiecte în articol: vasile blaga interceptari SRI spaga vami
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close