Antena 3 CNN Actualitate Vasile Lavric, "mâncătorul de femei" din Rădăuţi, a făcut o nouă victimă, după ce a ucis trei femei care nu au mai fost găsite niciodată

Vasile Lavric, "mâncătorul de femei" din Rădăuţi, a făcut o nouă victimă, după ce a ucis trei femei care nu au mai fost găsite niciodată

Vasile Lavric, bărbatul de 62 de ani din Rădăuți, cunoscut drept "Mâncătorul de femei", a fost reținut astăzi și va fi adus în Capitală pentru audieri. Procurorii care cercetează dispariția actualei sale soții au o noua pistă.

Vasile Lavric, "mâncătorul de femei" din Rădăuţi, a făcut o nouă victimă, după ce a ucis trei femei care nu au mai fost găsite niciodată
Sursa foto: monitorulsv.ro
de Mia Lungu    |    04 Dec 2020   •   15:15

Acesta a mai fost cercetat într-un dosar, pentru dispariție a 3 femei în perioada1995-2005, respectiv fosta lui soție și surorile acesteia, victime care nu au fost găsite nici până astăzi.

Vasile Lavric a fost suspectat că şi-a ucis fosta soţie şi pe două surori ale acesteia, într-o anchetă din 2014 pentru dispariția a trei femei între 1996 și 2005.

Acesta a fost găsit vinovat doar pentru tentativă de omor, iar judecătorii au considerat că bărbatul, numit şi "Mâncătorul de femei", nu e un pericol public şi l-au condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. 

La cinci ani după tentativa de omor, soţia acestuia a dată dispărută. Anchetatorii l-au acuzat că ar fi ucis-o pe femeie, dar şi pe cele două surori ale acesteia şi ar fi ascuns cadavrele. În lipsa probelor, însă, acele dosare au fost închise. 

Acum, actuala concubină a bărbatului, cu care are doi copii, este și ea dată dispărută, iar bărbatul este din nou suspect de crimă. Acesta a fost reținut iar autăritățile au efectuat cercetări și reconstituiri la domiciliul suspectului.

Presupusul criminal în serie, supranumit "mâncătorul de femei", a fost reţinut pentru prima dată în 2014

Vasile Lavric, supranumit "mâncătorul de femei", era suspectat de uciderea a trei surori care au dispărut fără urmă. Cu una dintre ele a fost căsătorit, o alta i-a fost amantă. Cu fiecare dintre ele are şi copii. 

Omul a fost urmărit penal pentru tentativă de omor pentru o faptă comisă acum 14 ani când şi-ar fi ucis soţia. În plus, procurorii l-au suspectat că le-ar fi ucis și pe celelalte două femei, surorile soţiei sale, care au dispărut fără urmă. 

Bărbatul a fost adus la audieri abia după 20 ani de la misterioasele dispariţii pentru că anchetatorii au descoperit în curtea lui şi a părinţilor săi mai multe oseminte umane care se credeau a fi ale celor trei surori dispărute.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close