Antena 3 CNN Actualitate Veste bună pentru români! Ţara unde pot pleca în vacanţă fără să se testeze

Veste bună pentru români! Ţara unde pot pleca în vacanţă fără să se testeze

Zeci de oameni au profitat de intrarea Turciei în zona verde şi au plecat cu prima cursă Paralela 45, spre Antalya. Majoritatea îşi anulaseră vacanţele din cauza pandemiei, însă acum au putut pleca în vacanţe fără să se testeze şi fără să stea în izolare.

Veste bună pentru români! Ţara unde pot pleca în vacanţă fără să se testeze
Sursa foto: Pixabay
de Iulia Gorgorin    |    17 Aug 2020   •   15:15

Românii au profitat de faptul că Turcia a intrat în zona verde şi nu mai este necesară testarea împotriva COVID şi nici izolarea la întoarcerea în ţară.

''În Turcia în general nu se cere test şi atunci oamenii merg mai liniştiţi şi mai cu încredere. În situaţia în care este temperatura puţin mai mare se face test la intrare.

''Sunt toate condiţiile pentru ca turiştii să aibă o vacanţă frumoasă, spune Alin Burcea, proprietar Paralela 45.

Antalya este preferată de turişi nu doar datorită măsurilor mai puţin severe de acolo, ci pentru serviciile ireproşabile.

''Antalya este, rămâne şi va fi una dintre destinaţiile foarte iubite de români pentru că are cam tot ce le place românilor. Această nebunie de all-inclusive care nu înseamnă numai mâncare, înseamnă foarte multe lucruri într-un spaţiu mare'', adaugă Alin Burcea.

Turiştii îşi pot face şi asigurări medicale care acoperă riscul infectării cu noul coronavirs, iar preţul acestora variază între 14 şi 20 de euro.

×
Subiecte în articol: Antalya turcia
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close