Antena 3 CNN Actualitate Ce a răspuns Victor Ponta când a fost întrebat de un elev cum ar asigura vaccinarea anti-COVID a copiilor din România

Ce a răspuns Victor Ponta când a fost întrebat de un elev cum ar asigura vaccinarea anti-COVID a copiilor din România

În cadrul emisiunii Ediţie Specială de la Antena 3, în care mai mulţi copii au putut adresa întrebări liderilor principalelor partide politice din România, Victor Ponta a fost întrebat de un elev de 17 ani cum ar asigura vaccinarea anti-Covid a copiilor din România.

Ce a răspuns Victor Ponta când a fost întrebat de un elev cum ar asigura vaccinarea anti-COVID a copiilor din România
de Claudia Popovici    |    12 Noi 2020   •   20:10

Sebastian Dodiţă, de 17 ani, elev la un liceu din Ploieşti l-a întrebat pe Victor Ponta cum ar asigura vaccinarea copiilor din România, în momentul în care vaccinul anti-Covid va fi disponibil şi în ţara noastră.

Răspunsul lui Victor Ponta, preşedintele Pro România a fost următorul:

"Eu sunt pentru ideea că nu doar copiii, ci trebuie să vaccinăm în primul rând cadrele medicale, profesorii, după care, încet-încet, toată lumea."

Liderul Pro România i-a răspuns şi unui alt copil prezent în platoul emisiunii, supărat că nu mai poate merge fizic la şcoală, din cauza pandemiei.

"Antonio, eu sunt mort fără sport, pe tabletă nu există. Şcoală pe tabletă nu există. Îmi pare rău să spun, nu există.

Şcolile ar trebui să fie deschise în condiţii de siguranţă. 

Gunoaiele, voi o să fiţi prima generaţie care nu o să mai arunce gunoaie, dar până atunci voi trebuie să ne trageţi pe noi de mânecă, când ne vedeţi că nu respectăm aceste reguli. 

Liderii politici ai țării la Judecata Copiilor! O dezbatere fără precedent, organizată de Antena3

Nu există şcoală prin tabletă sau prin telefon. Sunt prea mulţi copii în ţara asta, care nu au telefon, tabletă şi internet şi faptul că ei nu au înseamnă că îi îndepărtează de voi, cei care îi aveţi. 

Noi ar trebui să spunem "Da" la toate proiectele celor care se ocupă de copii, haideţi să facem şcoală şi băgaţi-vă părinţii în şedinţă, cum păţesc eu în fiecare zi!", a spus Victor Ponta.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close