Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, ironizat pe site-ul PRO România, după ce partidul a cumpărat mașini scumpe din bani publici: ”Datorită vouă am reușit să cumpăr și o Tesla. Cu considerație, Dottore”

Victor Ponta, ironizat pe site-ul PRO România, după ce partidul a cumpărat mașini scumpe din bani publici: ”Datorită vouă am reușit să cumpăr și o Tesla. Cu considerație, Dottore”

Liderul PRO România, Victor Ponta, a fost ironizat pe vechiul site al formațiunii, proromania.ro, în legătură cu achiziționarea unei mașini Tesla X de 133.000 de euro de către partidul pe care îl conduce, din bani publici, după ce platforma a fost atacată de hackeri.

Victor Ponta, ironizat pe site-ul PRO România, după ce partidul a cumpărat mașini scumpe din bani publici: ”Datorită vouă am reușit să cumpăr și o Tesla. Cu considerație, Dottore”
Sursa foto: Hepta/proromania.ro
de Adelina Miron    |    07 Iul 2021   •   19:17

„Vă mulțumesc! Datorita vouă am reușit să cumpăr și o Tesla. Cu considerație, Dottore", este mesajul care apare în deschiderea site-ului.

Partidul Pro România a cumpărat o mașină Tesla X de 133.000 de euro, și alte două autoturisme, din subvenția primită de la stat pentru finanțarea partidelor, ci nu din contribuțiile membrilor.

Formațiunea politică a făcut achiziția în luna ianuarie 2021, care a fost raportată Autorității Electorale Permanente.

Trezorierul Pro România, Mircea Dobre, a declarat pentru Europa Liberă că Victor Ponta este cel care a decis cumpărarea acestei mașini, dar și a altor două autoturism valoroase, un Mercedes Sprinter, în aprilie 2020, și o Skoda Kodiaq, din bani publici.

Valoarea totală a celor trei automobile achiziționate de Pro România este de peste 1.5 milioane de lei.

Potrivit sursei citate, guvernul Orban a acceptat ca partidul condus de Victor Ponta să beneficieze de subvenţie, deși acest lucru nu era posibil, deoarece partidul nu a participat la alegerile din 2016, dar s-a făcut o excepţie de la legea finanţării partidelor politice.

Toate mașinile cumpărate de partid, dar şi alte bunuri, urmează să fie executate silit ca urmare a datoriilor acumulate de Pro România în campaniile electorale, pe care nu le mai poate plăti pentru că nu a mai intrat în Parlament și nu mai beneficiază de subvenție.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PRO România PRO România
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close