Antena 3 CNN Actualitate La 87 de ani, Victor Rebengiuc s-a vindecat de COVID. "Am stat cuminte în casă"

La 87 de ani, Victor Rebengiuc s-a vindecat de COVID. "Am stat cuminte în casă"

Actorul Victor Rebengiuc a mărturistit că s-a infectat cu COVID-19 şi s-a vindecat după ce a urmat, în izolare la domiciliu, tratamentul prescris. Rebengiuc a precizat că nu a avut nevoie de internare, fiind un pacient asimptomatic.

La 87 de ani, Victor Rebengiuc s-a vindecat de COVID. "Am stat cuminte în casă"
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Noi 2020   •   20:00

"Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis. Am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata", a spus actorul, în vârstă de 87 de ani.

Rebengiuc, care se declară adeptul regulilor menite să prevină răspândirea coronavirusului, adaugă că a purtat mască şi că nu simte nicio dificultate atunci când poartă acest mijloc de protecţie.

"Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta", a precizat el.

Întrebat ce a învăţat de pe urma acestei experienţe, actorul a răspuns: "Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri".

Victor Rebengiuc: Nu sunt impacientat, nu stau spânzurat în casă, îmi place

Din punctul său de vedere, restricţiile şi perioada de izolare specifice pandemiei sunt aspecte cu care se poate convieţui.

"Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place", a concluzionat el, conform stiripesurse.ro

×
Subiecte în articol: Victor Rebengiuc COVID-19 asimptomatic
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close