Antena 3 CNN Actualitate Violeta Alexandru - poză cu echipamentul de protecție cu care a făcut furori pe internet

Violeta Alexandru - poză cu echipamentul de protecție cu care a făcut furori pe internet

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat, marți seara, pe Facebook, o imagine cu echipamentul de protecție pe care îl folosește și care a făcut vâlvă pe internet. Ea spune că încearcă să păstreze distanța socială și vrea ca oamenii să știe că nu este niciun pericol dacă intră în contact cu ea.

Violeta Alexandru - poză cu echipamentul de protecție cu care a făcut furori pe internet
Sursa foto: Facebook/Violeta ALexandru
18 Mar 2020   •   07:29

”117 convorbiri telefonice astăzi. 210 de mesaje la care am răspuns prin whatsapp/SMS și messenger.

Pe lângă acestea, prin care încerc să păstrez distanța socială, a fost nevoie să întâlnesc 34 de oameni în persoană. Mulți din ei în vârstă sau cu probleme medicale. Mai puțini decât de obicei. Întâlnesc peste 60 pe zi.

111 mesaje la care am răspuns prin e-email.

Telefonul încărcat de 3 ori.

Sunt la muncă. Iar oamenii trebuie să aibă încredere că nu există niciun pericol să intre în contact cu mine. Nici sindicaliștii, mulți în vârstă sau cu anumite afecțiuni, nu trebuie să aibă. #sedintaCNT

Sfârșit de zi!

Mâine tot #lamunca. Este nevoie de mine. Dacă un singur angajat al Ministerului Muncii rămâne la treabă, sunt cu el. Instituțiile și demnitarii sunt aici pentru cetățeni.

Termin pachetul de măsuri pentru angajații și angajatorii afectați de criză”, a declarat Violeta Alexandru pe rețeaua socială. 

Violeta Alexandru a făcut furori pe internet după ce s-a prezentat la o întâlnire a Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social echipată cu o vizieră de protecţie, mască şi mănuşi. Imaginea a devenit repede sursă de glume pe Facebook.

×
Subiecte în articol: echipament protectie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close