Antena 3 CNN Actualitate Vreau să ajut! Edi Topliceanu, un băieţel de 8 ani diagnosticat cu tumoare cerebrală, are nevoie de noi

Vreau să ajut! Edi Topliceanu, un băieţel de 8 ani diagnosticat cu tumoare cerebrală, are nevoie de noi

Vreau să ajut! Edi Topliceanu, un băieţel de 8 ani diagnosticat cu tumoare cerebrală, are nevoie de noi
17 Feb 2015   •   10:28

Eduard are opt ani și, de când a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală extrem de agresivă, nu vrea decât să se facă bine și, cum zice el, să scape de doctori. A fost operat de trei ori și, ca să trăiască, mai are de luptat până la sfârșitul anului. Trebuie să facă 12 cure de chimioterapie și ședinte de radioterapie în afara țării, la o clinică din Turcia.

Vedeţi aici cum îl puteţi ajuta pe Eduard

Edi a fost operat prima dată pe 1 aprilie, la Iași, diagnosticul fiind tumoră cerebrală, ce poartă numele de meduloblastom și are o extindere foarte agresivă. În urma operaţiei, tumoarea nu a fost îndepărtată complet, așa că puștiul a început tratamentul la Cluj, la Institutul Oncologic din oraș.

După aproape opt luni de chimioterapie, părinții lui Edi și-au dat seama că, dacă vor să își salveze copilul, trebuie să încerce și în afara țării. Tumora recidivase foarte rapid, așa că au găsit o clinică specializată și apoi a urmat greul, strângerea sumei necesare intervenției. Într-un timp record, au fost nevoiți să strângă o sumă considerabilă de bani pentru tratament. Copilul a primit suportul multor români, de la oameni necunoscuți, la prieteni buni, iar tumora a fost scoasă. Însă, Edi are încă nevoie de ajutor. Pe 19 februarie este așteptat în Turcia, pentru a începe ultima fază a tratamentului – 12 cure de chimioterapie, pe care le va face până la sfârșitul anului.

Familia o va lua de la capăt, iar costurile acestui tratament se ridică undeva la minim 50.000 de euro (nu includ cazarea, drumurile și eventualele complicații).

Edi are nevoie de ajutorul nostru, și toți îl putem ajuta să strângă banii de care are nevoie, printr-un SMS de 2 EURO la 8848.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close