Antena 3 CNN Actualitate Vrei să stai în aceeaşi casă cu Funeriu, Ialomiţianu sau Băsescu? Află cum le poţi cumpăra locuinţele

Vrei să stai în aceeaşi casă cu Funeriu, Ialomiţianu sau Băsescu? Află cum le poţi cumpăra locuinţele

Vrei să stai în aceeaşi casă cu Funeriu, Ialomiţianu sau Băsescu? Află cum le poţi cumpăra locuinţele
Sursa foto: Foto: a1.ro
de O.P.    |    18 Noi 2011   •   06:04

Statul scoate la vânzare aproape 800 de locuinţe în care acum locuiesc demnitari. Este vorba de imobilele aflate în administrarea RA-APPS pe care Guvernul le va scoate la licitaţie. Pe listă se mai află şi vilele în care au locuit foştii demnitari comunişti.

Statul scoate la vânzare sute de apartamente din zone centrale ale Capitalei ocupate în prezent de miniştri, secretari de stat sau  consilieri guvernamentali.

Este vorba de zonele Iancu de Hunedoara, Şoseaua Kiseleff, Calea Dorobanţi, Mihai Eminescu sau Ion Mihalache. La astfel de adrese locuiesc miniştri precum Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomiţianu sau foşti membri ai Executivului, precum Cseke Attila.

Pe aceeaşi listă se regăsesc două apartamente din strada Constantin Prezan nr.4, adresă la care au locuit, la un moment-dat, în aceeaşi perioadă, Adrian Năstase, Traian Băsescu şi Nicolae Văcăroiu.

Pe listă  a fost inclus şi imobilul din strada Câmpineanu 3A în care funcţionează firma fiicei secretarului general al Guvernului, Daniela Andreescu.

Alte bunuri au fost scoase din baza de protocol a statului şi pregătite pentru vânzare. Vorbim de mai multe vile din comuna Snagov, inclusiv Casa Ţărănească sau complexul Doina din Neptun. În total, statul scoate la licitaţie 773 de imobile din peste o mie de active şi speră să obţină din vânzarea acestora  anul viitor 160 de milioane de euro.

 






×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close