Antena 3 CNN Actualitate Vreme geroasă în acest week-end, în întreaga ţară. Vezi prognoza meteo

Vreme geroasă în acest week-end, în întreaga ţară. Vezi prognoza meteo

Vreme geroasă în acest week-end, în întreaga ţară. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Feb 2011   •   13:32

Vremea rămâne geroasă în acest week-end, în Capitală, dar şi în restul ţării, cu temperaturi minime de până la -14 grade Celsius. Meteorologii nu ne aduc veşti bune nici începutul săptămânii viitoare, când temperaturile negative vor fi prezente nopatea, dar şi în cursul zilei.

PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE

Sâmbătă (26 februarie)


La Bucureşti, vremea va fi rece, cu cer temporar noros. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de la -9 până la -8 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va fi în scădere uşoară.

În ţară, vremea va fi rece, geroasă noaptea local în regiunile extracarpatice şi pe arii mai restrânse în centru. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul şi estul ţării, unde doar izolat va mai fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi de la -8 la -7 grade în nordul Moldovei până la 5-6 grade în Transilvania, iar cele minime se vor încadra între -14 şi -4 grade, mai scăzute în jumătatea de nord a Moldovei şi în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jur de -18 grade. În zonele joase, mai ales noaptea, local se va semnala ceaţă asociată cu chiciură.
 
Duminică (27 februarie)


La Bucureşti, vremea va fi rece, geroasă noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -2 spre -1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -10 grade. La începutul şi la sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va mai scădea în cursul zilei, apoi va creşte uşor.

În ţară, vremea va fi rece, local geroasă dimineaţa şi noaptea în sud şi în est şi pe arii restrânse în centru. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile extracarpatice unde doar izolat va fulgui. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 şi 5 grade, iar cele minime între -14 şi -4 grade, mai scăzute în depresiuni şi în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase local va fi ceaţă asociată cu chiciură. Presiunea atmosferica va mai scădea în cursul zilei, apoi va creşte uşor.

Luni (28 februarie)

La Bucureşti, vremea se va menţine rece. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -9 până la -7 grade.

În ţară, vremea se va menţine rece, geroasă dimineaţa şi noaptea local în sud şi est şi izolat în centru. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile estice unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -13 şi -3 grade, mai scăzute în depresiuni şi în nordul Moldovei. Local, mai ales dimineaţa şi noaptea, în zonele joase va fi ceaţă asociată cu chiciură.

Pentru informaţii complete despre avertizări şi starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close