Antena 3 Actualitate Vremea în weekend. ANM anunță că temperaturile se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale

Vremea în weekend. ANM anunță că temperaturile se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale

de S.T.    |    20 Feb 2020   •   15:45
Vremea în weekend. ANM anunță că temperaturile se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Vremea în weekend. Valorile termice vor continua sã se situeze peste cele normale.

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru vineri, 21 februarie 2020. Cerul va avea înnorãri şi mai ales din a doua parte a zilei, temporar se vor semnala precipitaţii, local în regiunile intracarpatice şi pe suprafeţe mici în rest.

Acestea vor fi mixte în Transilvania şi în Maramureş, predominant sub formã de ploaie în Crişana, iar în Banat şi pe arii restrânse în restul teritoriului va ploua. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã, în special la altitudini mari, iar în prima parte a intervalului, local şi temporar, şi în vest, nord-vest şi în centru.

Valorile termice vor continua sã se situeze peste cele normale la aceastã datã, astfel încât maximele vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, iar minimele între -4 şi 3 grade.

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 februarie 2020

Valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale la aceastã datã. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, iar cele minime între -4 şi 3 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

Cerul va fi temporar noros, iar pe suprafeţe mici, trecãtor, se vor semnala precipitaţii slabe - ziua sub formã de ninsoare la munte şi ploaie în regiunile estice, iar noaptea mixte în cele nordice. Îndeosebi din orele serii, vântul se va intensifica treptat la început în masivele nordice, apoi în toatã zona montanã, iar pe crestele Carpaţilor Orientali vor fi intervale de timp în care va sufla tare, cu viteze la rafalã de peste 70...80 km/h.

 În restul teritoriului vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în a doua parte a intervalului în nord-vest.

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru duminică, 23 februarie 2020

Vremea va fi vântoasã pe tot parcursul intervalului în zona montanã- în special la altitudini mari unde vor fi intervale de timp în care vântul va sufla tare, iar noaptea- îndeosebi în jumãtatea nordicã a teritoriului. 

Cerul va fi temporar noros şi mai ales noaptea se vor semnala precipitaţii mixte la munte şi predominant sub formã de ploaie- local în jumãtatea de nord a ţãrii şi pe suprafeţe mici în rest.

Valorile termice, în creştere faţã de intervalul anterior se vor situa cu mult peste cele specifice datei- maximele urmând a se încadra între 7 şi 17 grade, iar cele minime între 2 şi 8 grade.

×
Subiecte în articol: vremea weekend

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close