Antena 3 Actualitate Zeci de TIR-uri şi camioane oprite pe A1, aduse în Capitală în coloane şi însoţite de poliţişti

Zeci de TIR-uri şi camioane oprite pe A1, aduse în Capitală în coloane şi însoţite de poliţişti

03 Feb 2012   •   21:42
Zeci de TIR-uri şi camioane oprite pe A1, aduse în Capitală în coloane şi însoţite de poliţişti
Sursa foto: Foto: Mediafax

Peste 50 de tiruri şi camioane oprite la intrarea pe A1, la Piteşti, au fost aduse la Bucureşti de către echipaje ale Poliţiei, însoţite de drumari, în două coloane, informează Mediafax.

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar-şef Emilian Buican, autostrada Bucureşti - Piteşti a fost închisă, iar autovehiculele de tonaj greu au acces doar în coloană, însoţite de echipaje de poliţie şi de drumari.

VEZI AICI CE DRUMURI AU FOST ÎNCHISE DIN CAUZA VISCOLULUI
   
"S-a plecat în coloane de la Piteşti, iar deplasarea s-a desfăşurat fără probleme şi fără incidente. În acest moment tirurile şi camioanele sunt în apropiere de Capitală şi vor fi însoţite până la punctul de la care traficul se desfăşoară fără restricţii", a declarat Emilian Buican.

VEZI CUM VA FI VREMEA LA SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ
   
Circulaţia este închisă pe autostrăzile A1 şi A2, pe 23 de drumuri naţionale şi 56 de drumuri judeţene, iar pe unele tronsoane de drum a fost restricţionat traficul pentru maşinile de peste 3,5 tone, potrivit situaţiei anunţate, vineri seară, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close