Antena 3 CNN Adevăruri ascunse 11.11 - un nou portal spiritual! Mihai Voropchievici dezvăluie încărcătura magică a acestei zile

11.11 - un nou portal spiritual! Mihai Voropchievici dezvăluie încărcătura magică a acestei zile

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cum profităm de energia lunii Noiembrie care vine cu un nou portal spiritual.

11.11 - un nou portal spiritual! Mihai Voropchievici dezvăluie încărcătura magică a acestei zile
de Claudia Popovici    |    10 Noi 2021   •   22:30

Numerologul Mihai Voropchievici spune că luna noiembrie care are cifra 11 vine cu încărcătură magică, divină şi este plină de spiritualitate. Se creează un nou portal. Ne conectează la tot ce însemnă dragoste şi compasiune că e 11. Este o lună când trebuie să ieșim din zona de confort şi să încercăm să depășim şi slăbiciunea asta fizică din perioada asta atât de complicată. Să încercăm să ne bucurăm de viaţă. Să vedem care e fericirea adevărată. Întinde mâna fă ochii mai mari şi vezi că poţi face pe altul fericit şi poți să te încarci cu fericire de la altă persoană. Primul impact care a venit în luna noiembrie a fost Luna Nouă din 4 noiembrie.

Luna Nouă a fost în zodia Scorpionului şi iar ne trimite la dragoste, la pasiune, la patos. Să fim mai atenți cu cei de lângă noi, cu persoanele dragi, cu prietenii. E un nou ciclu solar la Lună Nouă, un nou început. De ce să nu profităm şi să venim şi noi la rândul nostru să lăsăm sufletul să zburde puţin să se umple de intensitate să lăsam trăirile alea? Dar parcă ne este ruşine să ne bucurăm. Primim o doză de energie.

Copiii percep cei mai rapid, dar sunt şi cei tineri care stau acasă acum învățând online, nu au mai avut timp să-şi vadă prieteni. Ar fi bine să preţuim mai mult tot ceea ce avem în jurul nostru şi să ținem cont. Mai ales că Luna Nouă a declanșat o stare fantastică pentru că are legătură cu planeta Marte, planeta acțiunii, dar şi a dorințelor. Suntem mai încrezători, mai puternici. 

Pe 5 noiembrie, Venus a intrat în Capricorn, iar Mercur intră în Scorpion şi asta este pentru o perioadă destul de lungă. Venus planeta zeiței a artei, a dragostei, a frumosului vine şi se mută în ambițiosul Capricorn care este o zodie mai restrictiv. Nu are ce face că Venus nu-l lasă să îşi facă de cap. Venus începe să îi schimbe optica şi genul de a privi lucrurile din jurul lui şi a fi mai deschis la tot ce înseamnă dragoste, afecțiune.

Vedem că intră Mercur, planeta comunicării în Scorpion şi intră pentru o transformare incredibilă. Energia din această perioadă ne determină să avem niște percepții mult mai adânci, să ne explorăm umbrele minţii, să ne scoatem din acele închipuiri pe care de multe ori le avem. Trebuie să ne înțelegem pe noi şi scopul nostru în viaţă. Dacă nu facem asta vom fi un popor care bâjbâie, că nu ne-am înţeles menirea.

Pe data de 11 se formează portalul. Ne permite să ne conectăm cu Sinele nostru superior. Hai să evoluăm la un alt nivel de înțelegere de percepție. Pe 11.11 s-ar putea să aveţi nişte vise premonitorii. Universul ne atenționează să ne așteptăm la nişte clarități. Vine cu o încărcătură fantastică. Ori veți cunoaște pe cineva, ori veți ajuta pe cineva, dezinteresat. Face-ți aşa cum vă spune Dumnezeul din voi. Vom vedea câte lucruri benefice sunt în jurul nostru.

Pe 19 noiembrie Eclipsa de Lună vine, în general, pe Lună Plină şi vine în Taur, care e alt semn de pasiune, de stabilitate. Acționează ca un fel de magie în perioada respectivă şi ne permite să ne eliberăm de tot ce e în plus, negativ. Taurul este lumina creației materiale, semnul fix al ascultării conștiente şi arborele sacru al vieţii. Această eclipsă de lună este şi o eclipsă de lună parțială activând poarta eclipselor de iarnă. Taurul ne oferă șansa de a ne planta adânc în inimile noastre sentimente frumoase de dragoste, de a alina nişte eșecuri. Să încercăm cu ajutorul divinității să restabilim liniștea şi pacea. Să reconstruim relațiile.

Pe 22 noiembrie, un dublu 11, altă cifră maestră, Soarele intră în Săgetător care așteaptă să-şi manifeste toată forța. Intrăm în semnul aventuros şi filozofic al Săgetătorului şi acum avem oportunitatea de a ne elibera de atașamentele vechi şi de a începe un drum nou cu încredere.

Pe final de noiembrie, Mercur se mută pe 24 noiembrie în Săgetător. Comunicarea este la rang de artă. Energia trimisă ajută la curățarea sufletului de ultimele drame, traume. Scăpăm de vechi limitări şi veștile frumoase vor fi la tot pasul. 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close