Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Diavolul şi mândria | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Restul instrumentelor funcţionează de la sine"

Diavolul şi mândria | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Restul instrumentelor funcţionează de la sine"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre mândrie şi cum din ea se nasc toate celelalte păcate.

Diavolul şi mândria | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Restul instrumentelor funcţionează de la sine"
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2023   •   20:30

"Într-o zi diavolul a scos la vânzare toate instrumentele pe care le folosea pentru a-i învrăjbi pe oameni. Acestea erau puse într-un dulap compus din mai mult rafturi.

Pe primul raft, diavolul avea un cuţit. Era cuţitul invidiei. Era frumos şi avea multe cristale pe el. Alături, era un ciocan al urii. 

Pe următorul raft era un arc frumos, un arc al dorinţelor. Lângă acest arc erau şi săgeţile, care erau, de fapt, săgeţile geloziei, lăcomiei şi trufiei.

Pe cel de-al treilea raft erau mai mult plase. Aceste plase erau plasele minciunii, iar fiecare dintre ele avea inscripţionat şi preţul lor şi la ce sunt bune. 

Pe ultimul raft se găsea doar un cui. Un cui mic şi nesemnificativ. Numele cuiului era mândria. Acest cui costa cel mai mult dintre toate instrumentele pe care diavolul le scosese la vânzare.

La un moment dat, un cumpărător îl întreabă pe diavol de ce preţul este atât de mare în comparaţie cu restul instrumentelor care erau mult mai mari şi mai frumoase.

Acesta i-a răspuns:

- Pentru că pe acest cui îl folosesc atunci când toate celelalte instrumente nu au nicio putere asupra omului.

- Cum aşa? spuse cumpărătorul.

- Pentru că el reprezintă mândria. Dacă reuşesc să-i bag omului în cap mândria, restul instrumentelor funcţionează de la sine.", a încheiat Lidia Fecioru rubrica Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse din 14 ianuarie 2023.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close