Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Pilda Zilei cu Lidia Fecioru: ”În viață avem două zile, una în care ne-am născut și alta când știm de ce”

Pilda Zilei cu Lidia Fecioru: ”În viață avem două zile, una în care ne-am născut și alta când știm de ce”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Pilda Zilei din emisiunea ''Adevăruri Ascunse'', faptul că primim exact ceea ce alegem în această viață, totul este în funcție de perspectiva pe care o avem.

Pilda Zilei cu Lidia Fecioru: ”În viață avem două zile, una în care ne-am născut și alta când știm de ce”
de Georgiana Adam    |    21 Mar 2021   •   10:15

”Când ochii se uită către cer se reflectă în ei cerul, când ochii se uită în noroi, se reflectă noroi. Este alegerea noastră unde să ne uităm. De multe ori ne uităm în jos pentru că se și spune că în viață sunt două drumuri: drumul cel mai ușor și drumul nostru.

Se spune că e bine să ai de ales dintre două drumuri în viață: adica cel mai ușor că acolo unde nu suntem noi e perfect. Noi în viață avem două zile, una în care ne-am născut și alta când știm de ce. A doua nu o aflăm niciodată” a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse, de la Antena 3. 

''Se spune că la cei optimiști li se îndeplinesc visele, iar la cei pesimiști, coșmarurile''

 ''Se spune că la cei optimiști li se îndeplinesc visele, iar la cei pesimiști, coșmarurile. Cât timp te gândeşti la bine şi la fericire, exact atâta bine şi fericire vei avea. Primim exact cât gândim. Cu cât o să fim mai optimişti şi o să gândim mai frumos şi o să fim mai deschişi, cu atât şi oamenii vor veni către noi. Să nu ne mirăm că ni s-a întâmplat'', a spus a spus Lidia Fecioru la Pilda Zilei.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru pilda
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close