Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia, scandal uriaș cu Poliția: "Spargeți mașina!"

Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia, scandal uriaș cu Poliția: "Spargeți mașina!"

Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia și patron al unui lanț hotelier, a fost implicat, astăzi, într-un uriaș scandal cu Poliția.

Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia, scandal uriaș cu Poliția: "Spargeți mașina!"
de Alin Tarnovschi    |    27 Sep 2020   •   17:00

Scandalul a izbucnit pe o stradă din Mangalia, acolo unde un membru al staff-ului de campanie al candidatului Mohammad Murad a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliției.

Totul a început în momentul în care polițiștii au fost sesizați că bărbatul ar fi împărțit sume de bani oamenilor de pe stradă.

Atunci când acesta a fost tras pe dreapta, a refuzat să îi lase pe agenți să îi percheziționeze mașina, iar în scurt timp, în zonă a ajuns și Mohammad Murad.

Scandalul a continuat, iar candidatul la Primăria Mangalia i-a îndemnat pe polițiști să spargă mașina pentru a o putea percheziționa.

Mesajul transmis de IPJ Constanța

În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. 

Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.  

În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției.

×
Subiecte în articol: Mohammad Murad mangalia
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close