Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL din Cluj: ”Clujul este un model pentru întreaga Europă. Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe - Boc Emil!”

Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL din Cluj: ”Clujul este un model pentru întreaga Europă. Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe - Boc Emil!”

Nicolae Ciucă a participat la lansarea candidaților PNL din Cluj. Acesta a precizat ca a mers la Cluj pentru a învăța și a precizat că în partid poate exista o formulă către administraţiile care nu au reuşit să performeze la acest nivel. ”Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe - Boc Emil!”, a spus Ciucă.

Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL din Cluj: ”Clujul este un model pentru întreaga Europă. Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe - Boc Emil!”
Sursa foto: Facebook/ PNL
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2024   •   19:10

”Simțeam nevoia să vin să vă mulțumesc și să recunosc în fața dumneavoastră că, într-adevăr ați făcut ceea ce noi ne dorim să se întâmple peste tot în țară, să dezvoltați și să faceți cu adevărat administrație liberală. 

Clujul s-a dezvoltat, Clujul a depășit stadiul de dezvoltare la nivel județean și la nivel național. Clujul este un model pentru Regiunea de est a Europei. Clujul este un model pentru întreaga Europă, este în top 10 orașe în Europa”, a spus Nicolae Ciucă.

”Eu am venit la Cluj, dincolo de a vă mulțumi și a recunoaște meritele și rezultatele realizările administrației liberale, am venit la Cluj să învăț de la dumneavoastră. Domnule primar, domnule președinte al Consiliului Județean cred că putem să avem o formulă la PNL către administrațiile noastre și ale altora care n-au reușit, să ajungă la acest nivel. Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe - Boc Emil!

Lansarea candidaților PNL din județul Cluj

Lansarea candidaților PNL din județul Cluj. Discursuri susținute de Nicolae Ionel Ciucă, presedintele PNL, Lucian Bode, secretarul general al PNL, Daniel Buda, europarlamentar PNL și alți lideri locali.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 17 mai 2024

Trebuie să depășim acest nivel. Partea aceasta de standard și de așteptare a dezvoltării la nivel județean și la nivel național, sigur, nu este totul. Dar este un exemplu pe care noi, liberalii trebuie să-l multiplicăm. Și așa cum se întâmplă la Cluj, se întâmplă la Alba, la Sibiu, la Brașov, la Suceava la Iași, la Arad, la Caraș, la Ilfov, la Constanța. Doar câteva exemple unde administrația liberală performează și se distinge față de celelalte. 

Administrația asta înseamnă că se poate. Iar noi trebuie să căpătăm încrederea în noi în șine. Asta înseamnă să avem încredere în ooi înșine și să continuăm să creștem încrederea cetățenilor în Partidul Național Liberal, în tot ceea ce înseamnă administrația și guvernarea liberală”, a mai spus Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Cluj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un val de aer tropical cuprinde România. Unde va fi cel mai cald
x close