Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 AUR se pregătește să conteste alegerile în Diaspora: A fost o uriașă bătaie de joc

AUR se pregătește să conteste alegerile în Diaspora: A fost o uriașă bătaie de joc

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a anunțat, duminică seară, că se pregătește să conteste alegerile din Diaspora: „A fost o uriaşă bătaie de joc, este o fraudă a sistemului condus de Klaus Iohannis împotriva votului cetăţenilor români de peste hotare”.

AUR se pregătește să conteste alegerile în Diaspora: A fost o uriașă bătaie de joc
de Gabriel Dano    |    06 Dec 2020   •   23:00

„Vreau să vă semnalez tuturor - şi opiniei publice - faptul că o să contestăm procesul electoral din Diaspora. Ce s-a întâmplat acolo a fost o uriaşă bătaie de joc, este o fraudă a sistemului condus de Klaus Iohannis împotriva votului cetăţenilor români de peste hotare.

Când i-a convenit domnului preşedinte şi partidelor sale, românii de peste hotare au fost buni, acum 14.000 de voturi au dispărut inexplicabil, acum multe secţii de votare au fost închise în ciuda anunțurilor făcute de către ministerul de Externe. Au fost mai puţine secţii de vot decât la alegerile prezidenţiale”, a declarat George Simion.

După estimările AUR, aproape 100.000 de români nu au putut vota peste hotare. Simion spune că nu va face alianță nici cu PNL, nici cu PSD în Parlament.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. PSD, PNL şi USR-PLUS, marii învingători ai alegerilor

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Singurul exit poll din România va fi prezentat la ora 21.00 pe Antena 3 şi pe site-ul antena3.ro. La Antena 3 afli cine sunt câştigătorii alegerilor.

Antena 3 a comandat singurul exit-poll din ţară, realizat de CURS-Avangarde, iar rezultatele arătate de acesta le veţi putea vedea doar urmărind postul nostru de televiziune.

Primele rezultate exit poll la alegerile parlamentare 2020:

1. PSD - 30,5%

2. PNL - 29%

3. USR-PLUS - 15,9%

4. UDMR 5,7%

5. AUR - 5,2%

6. PRO România - 5%

7. PMP - 5%

8. PER - 1,1%

9. PPU-SL - 1,1%

×
Subiecte în articol: aur diaspora George Simion Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close