Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Gabriela Firea: Ludovic Orban, un produs sinistru al PNL, lipsit de umanitate şi de empatie

Gabriela Firea: Ludovic Orban, un produs sinistru al PNL, lipsit de umanitate şi de empatie

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei şi candidat la Senat în Bucureşti, a făcut un inventar al declaraţiilor recente ale premierului Orban în contextul acutizării pandemiei.

Gabriela Firea: Ludovic Orban, un produs sinistru al PNL, lipsit de umanitate şi de empatie
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2020   •   13:30

"Câteva 'perle' ale premierului Orban, unic în lume prin cinism, prin tendinţa de a da vina pe omeni, prin încercarea de a acoperi incompetenţa sa şi a guvernului sancţionând populaţia", a scris Gabriela Firea pe Facebook, enumerând citatele din gândirea anti-pandemică a prim-ministrului:

  • 'Bolnavii sunt de vină, că nu au respectat măsurile și s-au infectat'
  • 'Adolescenții, tinerii în general sunt râspândaci ai coronavirusului'
  • 'Piața Obor este Zona Zoster'
  • 'Piețele trebuie închise...legume? Fructe? Din supermarket!'

"Dar cel mai mult mă îngrijorează lipsa de empatie și umanitate. Un produs sinistru al PNL", l-a caracterizat Firea pe Orban, reamintind, totodată împotrivirea acestuia faţă de un program de testare în masă a populaţiei la coronavirus.

Postarea Gabrielei Firea este însoţită de un portret al premierului, rebotezat Lucovid-19 şi purtând pe cap o coroană cu ornamente ce amintesc de imaginea coronavirusului la microscop.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close