Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Liderul AUR, George Simion: Nu au reușit să ne cumpere, nu ar avea cu ce să ne cumpere cu toți banii din lume!

Liderul AUR, George Simion: Nu au reușit să ne cumpere, nu ar avea cu ce să ne cumpere cu toți banii din lume!

George Simion, liderul partidului AUR, a intrat în direct la Antena 3 unde a vorbit despre obiectivele pe care le are AUR pe termen lung.

Liderul AUR, George Simion: Nu au reușit să ne cumpere, nu ar avea cu ce să ne cumpere cu toți banii din lume!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    07 Dec 2020   •   15:30

”Politicienii români, în momentul în care nu le convine ceva, dau în Curtea Constițională și politizează totul. Textul Constituției este suficient de clar. Cu siguranță, constituția poate fi îmbunătățită în multe articole. Din păcate, articolele care au fost la putere până acum, și-au bătut joc de articolul 1 din Constituție, care prevede că România este un stat național, suveran, indivizibil. Inclusiv UDMR-ul, acest ONG, încalcă integritatea teritorială a României prin acțiuni șovine, xenofobe. Nu e bine să incităm la ură și pe asta se bazează creatura numită UDMR”, a declarat George Simion la Antena 3. 

”Noi suntem patrioți, un curent opus globalizării”

”Noi suntem patrioți, un curent opus globalizării. Totodată, nu suntem într-adevăr un anti. Suntem anti-sistem! Suntem anti-sistem în sens de anarhiști, suntem ani-sistemul care ne-a condus timp de 30 de ani. Cred că fiecare român de bun simț este anti-clasa politică trădătoare care ne-a distrus țara și o îndreaptă către prăpastie. 

Suntem radicali! Dar asta nu înseamnă că suntem extremiști, că nu putem avea alt ton decât tonul radical când vorbim despre clasa politică care ne-a condus. (...) Vă dau nume direct! Toți președinții pe care țara asta i-a avut! Ion Iliescu, Traian Băsescu, Klaus Iohannis... Vă dau nume și de prim ministri! Petre Roman..

Noi suntem AUR și credem că toate partidele din legislatura 2016 - 2020 sunt doar fațete ale sistemului care a distrus România. Dan Barna, Dacian Cioloș, Ludovic Orban, Sorin Grindeanu, astea sunt nume pe care le-am mai vazut! Tot ei să ne conducă? Refuzăm să votăm astfel de premieri!”, a adăugat liderul AUR. 

AUR a fost înființat cu doar 1 an în urmă

Aseară, după aflarea rezultatelor, mulți români au căutat pe Google informații despre AUR și cine este George Simion, unul dintre liderii partidului. Și pe bună dreptate, având în vedere că este un partid extrem de tânăr.

AUR a fost înființat pe data de 1 decembrie 2019, de George Simion. Acesta candidase ca independent la alegerile parlamentare din același an. 

Alianța este condusă de co-președinții George Simion, primul pe lista pentru Senat și Claudiu Târziu, cel care deschide lista la Camera Deputaților. 

Cei de la AUR s-au declarat un partid naționalist, creștin și conservator. S-au remarcat ca o formațiune anti-sistem și nu vor să încheie alianțe politice, vor să combată traseismul politic și declară că refuză finanțarea de la bugetul de stat pentru partidele palamenare. 

Membrii AUR spun că doctrina partidului se sprijină pe patru piloni: familia, patria, credința și libertatea. De aici decurg și cele mai importante măsuri pe care alianța le-a anunțat deja în programul său. 

- Unirea cu Republica Moldova

- Reformarea sistemului de educație

- Depolitizarea aparatului administrativ

- Politici pentru sprijinirea familiilor

Întrebat în ultima vreme despre priorități, George Simion a spus că va avea în vedere, în primul rând, sprijinirea micilor producători, încurajarea natalității, și o serie de reacții radicale la adresa actualei clase politice. 

”Să știți că nu au reușit să ne cumpere, nu ar avea cu ce să ne cumpere cu toți banii din lume!”

George Simion a întărit, la Antena 3, declarația potrivit căreia AUR nu va încheia alianțe cu nimeni. 

”Să știți că nu au reușit să ne cumpere, nu ar avea cu ce să ne cumpere cu toți banii din lume! Rămânem la poziția noastră și așteptăm să vedem alte nume din partea formațiunilor tradiționale, din partea partidelor vechi care au fost în legislatură”, a mai spus George Simion la Antena 3. 

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close