Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Galați: Un bărbat care și-a ucis iubita este căutat de poliție de mai multe zile

Alertă în Galați: Un bărbat care și-a ucis iubita este căutat de poliție de mai multe zile

Un bărbat din Galați și-a omorât iubita cu sânge rece și s-a făcut nevăzut. Acesta este căutat de poliție de mai multe zile.

de Andreea Borboros    |   

Poliția din Galați este în alertă în încercarea de a-l depista pe un bărbat în vârstă de 52 de ani, cel care și-au ucis concubina cu brutalitate în curtea casei în care cei doi locuiau.

Primele indicii pe care le-au descoperit anchetatorii în încercarea de a-l găsi pe criminal, au fost descoperite la marginea localității, într-o râpă câteva mucuri de țigară, o plapumă, dar și mai multe obiecte care-i aparțin individului, acesta încercând, de altfel, să își construiască un adăpost improvizat.

A fugit însă de la fața locului, motiv pentru care, în aceste momente, întreaga poliție din județul Galați este pe urmele lui.

Sunt folosiți inclusiv câini de urmă în încercarea de a-l găsi.

Citește și: "Îşi punea muzică de jale şi plângea!". O femeie din Botoşani şi-a omorât soţul şi a spus tuturor că a făcut-o singur

Totodată, poliția avertizează ca în cazul în care cineva îl vede, să sune imediat la 112 și să nu se apropie de el, acesta putând fi periculos.

Subiecte în articol: Galați femeie ucisă bărbat căutat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București