Antena 3 CNN Politică Daniel Ionașcu: „Domnul Ciolacu să aibă în vedere că PC este în fapt fostul PUR și actulul PPU (social-liberal)”

Daniel Ionașcu: „Domnul Ciolacu să aibă în vedere că PC este în fapt fostul PUR și actulul PPU (social-liberal)”

Daniel Ionascu, președinte Executiv al PPU (social-liberal), reacționează după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că marea provocare a celor de la AUR este să reziste pe scena politică mai mult decât partide precum PPDD, UNPR, Pro România și PC.

de Gabriel Dano    |   

"În spațiul public apare preocuparea domnului Ciolacu pentru partidele mici. Doresc să-i amintesc domnului președinte încă al PSD că PC a fost partidul care a format USL, forța politică care a obținut cel mai mare număr de voturi din ultimii 20 de ani.

Îl rugăm pe domnul Ciolacu să aibă în vedere că PC este în fapt fostul PUR și actulul PPU (social-liberal)", îi transmite Daniel Ionașcu, șefului PSD.

Marcel Ciolacu a afirmat, joi, într-un interviu, că „niciodata n-au rezistat partide mici doua tururi de alegeri” și a dat exemple PPDD, UNPR, Pro România și PC. „Deci partidele folosite drept balama”, a subliniat Ciolacu.

Acesta a precizat ca aceasta ar putea fi acum problema AUR.

"Chiar daca au jucat inteligent cu motiunea și AUR sunt marii castigatori pentru i-au pacalit pe USR care le-au creat o vizibilitate publica (...) provocarea mare a lor este sa reziste si la alegerile din 2024”, a spus Marcel Ciolacu, la Radio Guerilla.

 

Subiecte în articol: Daniel Ionașcu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"