Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct. O să mai mănânci?

Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct. O să mai mănânci?

de S.T.    |   

Alimentele de post nu sunt întotdeauna cele mai sănătoase.

De exemplu, napolitanele, un desert preferat de români, favorizează acumularea kilogramelor și depunerea grăsimilor pe vasele de sânge.

În plus, napolitanele conțin și numeroase E-uri periculoase.

Grăsimile hidrogenate sunt vinovate de creşterea colesterolului „rău”, cel care este principalul responsabil de instalarea bolilor cardiovasculare.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Subiecte în articol: desert post alimente infarct kilograme grasimi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău