Antena 3 CNN Politică Doliu în PNL. Un politician liberal celebru a fost răpus de COVID-19

Doliu în PNL. Un politician liberal celebru a fost răpus de COVID-19

Un fost viceprimar liberal și om de afaceri din Botoșani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza COVID-19. Acesta suferea și de diabet, iar acest lucru i-a înrăutățit starea de sănătate.

de Gabriel Dano    |   

Georgel Durnea, în vârstă de 64 de ani, era patronul unei firme din Zăicești, dar și consilier local în cadrul comunei Bălușeni, din partea PNL. Primarul Cătălin Flutur a transmis un mesaj de condoleanțe familiei:

Am aflat cu consternare de moartea lui Georgel Durnea, fost viceprimar al comunei Bălușeni, tatăl unuia dintre cei mai apropiați colaboratori ai mei din ultimii ani. Condoleanțe, Marius! Sunt alături de tine în suferința care, firesc, te copleșește la dispariția celui care ți-a dat viață. Condoleanțe întregii familii, atât de greu încercate în aceste momente”, a spus Cătălin Flutur.

Recent și primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață la scurt timp după ce medicii l-au diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus. Edilul botoșănean avea 71 de ani.

Neculai Stratulat a murit, miercuri, în timp ce era internat la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti.

Subiecte în articol: PNL Georgel Durnea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM