Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Drama prin care trece Elena Udrea. A rămas fără bani de apă plată!

Exces de putere: Drama prin care trece Elena Udrea. A rămas fără bani de apă plată!

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, cu ce fel de probleme financiare se confruntă Elena Udrea în ultima perioadă, în ciuda aparițiilor sale la evenimentele mondene.

Firma patronată de Elena Udrea, care a lucrat în arendă cele 291 de hectare de teren arabil de la Nana ale fostului președinte Traian Băsescu a fost acționată se SC La Fântâna SRL pentru fabuloasa sumă de 403 lei, pe care societatea Agro Green Nana SRL nu i-a plătit furnizorului de apă îmbuteliată.

Judecătorii au obligat-o pe Udrea să achite datoriile restante dar și pentalități pentru întârziere de 91,99 lei și alți 208 lei cheltuieli de judecată.

Mai mult, distribuitorul de apă îmbuteliată a mai cerut instanței să oblige SC Agro Green Nana SRL să restituie espressorul sau să achite contravaloarea acestui aparat.

Iar asta nu e singura problemă a Elenei Udrea

Dacă pentru apă plată nu a avut bani, Elena Udrea și-a luat în schimb pe firma Nana un Mercedes clasa S, nou nouț. Prețul unui ”bolid” de acest tip, fără dotări opționale, se ridică la aproximativ 120.000 de euro.

Subiecte în articol: Elena Udrea Exces de putere
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB