Antena 3 CNN Actualitate Geamurile termopan - cea mai buna investitie in pandemie

Geamurile termopan - cea mai buna investitie in pandemie

Este o perioada in care fiecare dintre noi isi gandeste foarte bine fiecare ban cheltuit si fiecare investitie. Iar investitiile in propriul imobil sunt mai benefice ca niciodata, tinand cont ca este foarte posibil ca locuinta sa devina in perioada urmatoare un adevarat sanctuar pentru viata de zi cu zi.

de Georgiana Adam    |   

Desi suntem tentati sa spunem ca peste 70% din populatie detine o casa amenajata in stil de ultima generatie, nu oricine detine in prezent geamuri de termopan. Nu sunt cu siguranta cea mai ieftina investitie din prezent, dar cu siguranta niciuna de trecut cu vederea cand vine vorba de confort.

Totusi, la termopane rahau poti gasi astfel de termopane cat si accesoriile necesare pentru acestea, de calitate, la preturi accesibile.

Pentru preturi termopane rehau accesati site-ul www.rehau-termopane.ro

De ce sa optezi pentru geamuri de termopan

Beneficiile geamurilor termopan sunt numeroase, iar cei ce detin cel putin un sector echipat cu ferestre geam termopan sunt deja familiarizati cu acestea.

Geamurile termopan previn in primul rand pierderile de caldura. Bineinteles, e necesar sa le asociezi cu o constructie care nu prezinta fisuri sau portiuni cu defectiuni care ar putea produce risipa energetica. In acest mod, cu ajutorul unor ferestre pvc rahau din termopan poti sa-ti restabilesti confortul din locuinta si tototata sa previi ca sistemul de incalzire sa functioneze incontinuu si sa-ti necesite investitii ridicate la facturi.

Un alt beneficiu al acestora este diminuarea zgomotului ambiental, lucru extrem de important in special daca locuiesti intr-o zona industriala sau intr-o zona in care oamenii fac galagie, intr-o zona in care traficul este intens etc.

Gemurile de termopan sunt cu mult mai rezistente fata de cele obisnuite, de odinioara, care sunt mai casante si care se pot sparge atat la contact cu o serie de obiecte, dar si in conditii de mediu nefavorabile. Astfel, durata de viata a geamurilor termopan este mult mai crescuta, iar folosirea acestora asigura mai multa siguranta.

Cum intretii geamurile de termopan

Chiar si intretinerea geamurilor de termopan este cu mult mai facila spre deosebire de mentenanta unui geam obisnuit. De exemplu, aceste termopane pot fi echipate cu o plasa de insecte, un bonus extrem de util care contribuie la bunastarea ta in locuinta. Cu ajutorul plasei de insecte poti preveni patrunderea “musafirilor” in locuinta sau eventualele incidente atunci cand exista animale de companie sau copii mici.

Odata ce ai achizitionat astfel de ferestre se recomanda sa nu dai folia firmmei jos, pentru ca marginea se poate zgaria. Daca totusi nu-ti face placere sa vezi emblema firmei producatoare in imprejurul geamului, poti sa o acoperi cu o margine specializata sau te poti folosi de o serie de stickere/tapet.

Sticla este foarte simplu de igienizat cu ajutorul unei solutii pentru geamuri sau alcool si un prosop de bucatarie (hartie obisnuita, hartie de ziar etc.). La contactul cu solutii puternice sau cu o densitate crescuta (cum e uleiul de altfel), geamurile pot fi in continuare curatate impecabil folosind anticipat o solutie dedicata pentru curatare.

De ce termopane bucuresti de la Rehau

In primul rand pentru vechimea de pe piata si pentru satisfactia clientilor de pretutindeni. Firma si produsele acesteia au o reputatie foarte buna, lucru care-ti ofera garantia ca vei investi intr-un termopan de calitate.

De asemenea, stim ca bugetul tau nu e intocmai crescut in aceasta perioada. Dar poti descoperi la Rehay preturi termopane raheau accesibile si chiar si oferte speciale, cum e oferta privind termopanele cu 5 camere la pret de termopane cu 3 camere, care asigura o protectie mai crescuta si un stil de viata mult mai confortabil.

Investitia in termopane de calitate este o investitie de viitor, iar alegerea unor termopane deja renumite pe piata te va asigura ca nu vei intampina probleme ani la rand.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are