Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban a gasit explicația pentru prăbușirea PNL în sondaje. Mesajul pe care i-l transmite lui Cîțu

Ludovic Orban a gasit explicația pentru prăbușirea PNL în sondaje. Mesajul pe care i-l transmite lui Cîțu

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că scăderea în popularitate a partidului în rândul cetățenilor este un efect al imaginii nefavorabile pe care atacurile lui Florin Cîțu la adresa lui o creează.

de Adelina Miron    |   

Ludovic Orban a declarat în această seară că cetățenii vor respecta partidul dacă și președintele acestuia este respectat.

„Respectul față de președintele PNL este fundamental, dacă premierul sau altcineva nu respectă președintele PNL, nu poți să ceri cetățenilor români să respecte președintele PNL și partidul PNL în ansamblu”, a declarat acesta, la B1 TV.

Totodată, Ludovic Orban consideră că datorită lui Partidul Național Liberal este ”cel mai puternic partid din România”:

„Președintele PNL trebuie respectat indiferent de cum se numește și cu atât mai mult trebuie respectat un coleg care este președintele PNL, care a adus partidul dintr-o situație de dezagregare și neîncredere într-o situație de partid victorios, de cel mai puternic partid din România, principalul partid de guvernământ”, a afirmat liderul PNL.

Ludovic Orban: „Orice candidat la președinția PNL trebuie să ia în calcul candidatura la președinția României”

Ludovic Orban a lăsat să se înțeleagă că ar putea candida la președinția României.

„Orice candidat la președinția PNL trebuie să ia în calcul foarte serios această posibilitate de a fi canidat la președinția României. Președintele PNL este omul care se bucură de cea mai mare încredere în PNL și poate să ajungă și este foarte probabil să ajungă în situația să fie candidat la președinția României din PNL.

Ca atare eu nu puteam să spun că eu nu mă gândesc ca să nu deranjez pe unii sau pe alții. Dacă spuneam colegilor că candidez doar la președinția PNL și stau acolo cuminte președinte PNL, cine m-ar fi votat pe mine dacă nu explicam în primul rând colegilor mei, dar și publicului larg că există această posibilitate să fiu candidat la președinția PNL”, a spus Ludovic Orban.
 

Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu PNL
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM