Antena 3 CNN Politică Lupte acerbe în PSD. Zeci de parlamentari își negociază plecarea din Parlament, după ce 40 de locuri au fost deja rezervate VIP-urilor din partid

Lupte acerbe în PSD. Zeci de parlamentari își negociază plecarea din Parlament, după ce 40 de locuri au fost deja rezervate VIP-urilor din partid

Se pregatesc noi trădări în PSD, susțin surse politice, iar motivul ar fi acela că aproape o treime din parlamentarii PSD sunt într-o situație delicată pentru că nu au siguranța unui nou mandat.

Peste 40 de locuri în viitorul Parlament au fost deja rezervate VIP-urilor din PSD, au relatat surse din partid pentru stiripesurse.ro. Astfel, lideri județeni, foști miniștri dar și foști secretari de stat vor avea locuri asigurate locuri pe liste la viitoarele alegeri parlamentare.

Pe lângă ei ar mai putea să apară și surprize: actuali primari sau șefi de CJ se gândesc la o candidatură la parlamentare.

Ca să nu rămână fără loc de muncă la nivel înalt, alți zeci de parlamentari PSD discută să candideze la alegerile locale pentru funcţii de primari, consilieri locali sau judeţeni. 

În plus, există şi parlamentari PSD care se gândesc să se 'refugieze' la PNL sau la Pro România.

Subiecte în articol: alegeri parlamentare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs