Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre demiterea conducerii Consiliului Concurenței: "Nu și-a făcut treaba"

Marcel Ciolacu, despre demiterea conducerii Consiliului Concurenței: "Nu și-a făcut treaba"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat astăzi dacă se impune o demitere a conducerii Consiliului Concurenței. Acesta a declarat că instituția nu și-a făcut treaba și că o decizie se va lua în perioada următoare.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Nu m-am răzgândit. Vom vedea și veți vedea în perioada următoare ce decizii vom lua. Eu v-am spus că din punctul meu de vedere, în acest moment, Consiliul Concurenței nu și-a făcut treaba”, a spus Ciolacu, într-o declarație de presă la sediul PSD.

"Am scăpat de scumpirile de la gaze și de la energie și necesitatea noastră să ne încălzim pe perioada iernii și ne-am trezit cu niște scumpiri anormale la carburanți, ținând cont că barilul nu s-a scumpit. Va trebui să intervenim pe acest segment. În acest moment strângem toate informațiile necesare pentru a lua o decizie, atât prin Ministerul Finanțelor, cât și prin ANAF", a mai precizat acesta.

În urmă cu două zile, la remarca unui jurnalist, că o anchetă a Consiliului Concurenței durează cinci ani, liderul PSD a afirmat: ”Nu mai bine cei de la Consiliul Concurenței își dau demisia și lasă pe unii să poată face niște anchete în timp real?“.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat