Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mircea Geoană, despre starea lui de sănătate după ce s-a speculat că este bolnav: "M-am speriat. M-au pus pe niște aparate"

Mircea Geoană, despre starea lui de sănătate după ce s-a speculat că este bolnav: "M-am speriat. M-au pus pe niște aparate"

Secretar General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a povestit despre situația stării sale de sănătate, în cadrul unui podcast.

de Ioana Mircea    |   

Mircea Geoană a vorbit în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, despre problemele de sănătate pe care le-a avut,după ce multă lume s-a întrebat de ce e atât de slăbit. Acum, Mircea Geoană se simte bine.

"Viața nu-ți aduce exclusiv succes și bucurii, mai vin și necazuri, mai vine și boala. Mai vine și o problemă care se poate întâmpla la job, la slujbă, la pensie, se întâmplă. 

Am fost la un control după 2009. Eram varză. M-au pus pe niște aparate și au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții. Doctorii cu asistentele, cu doctorii mai tineri, cu profesorul se uitau la mine ca la un cobai.

Am stat câteva zile, efectiv m-am adunat, m-am speriat și m-am dus din nou la control și era normal", spus Secretarul General Adjunct al NATO.

Subiecte în articol: Mircea Geoană bolnav sănătate
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM