Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan surprinde: primarii PSD care vor câștiga alegerile în București în fața celor de la USR-PLUS

Nicușor Dan surprinde: primarii PSD care vor câștiga alegerile în București în fața celor de la USR-PLUS

Nicușor Dan va fi candidatul USR-PNL pentru Primăria Capitalei și este singurul aspect asupra cărora s-au înțeles cele două partide. În rest, lupta politică este în toi, iar negocierile par să ducă spre nicăieri.

Sunt mari șanse ca și PNL și USR să aibă candidații proprii la sectoare, ceea ce a ar favoriza PSD. O recunoaște și Nicușor Dan, care spune într-un interviu Digi24 că sectoarele 3 și 4 sunt ca și pierdute de dreapta. Robert Negoiță și Daniel Băluță au șanse mari să-și păstreze mandatele și stau foarte confortabil în sondaje.

Și Dan Cristian Popescu la Sectorul 2 este favorit, dar Dan Barna și USR nu-l doresc sub nicio formă și îi cer lui Ludovic Orba să renunțe la el în favoarea lui Radu Mihaiu, care n-ar avea nicio șansă la fotoliul de primar, conform estimărilor.

Nicușor Dan recunoaște că Sectoarele 3 și 4 sunt pierdute de dreapta

„Sunt niște primari - n-o să le fac eu bilanțul acum - în situații oarecum diferite. Este primarul sectorului 3 care are un mandat de 8 ani deja și care a preluat un sector în condiții mult mai bune decât celelalte sectoare din București, pentru că predecesorul său (Liviu Negoiță - n.r.) a făcut o treabă bună ca primar de sector. Atunci când ai un sector în care lucrurile importante sunt rezolvate, poți să te ocupi mai mult de chestiuni de detaliu și Sectorul 3 arată bine. Pe de altă parte, în sectorul 4 avem un primar care a încercat să răspundă la principala preocupare a cetățenilor, cea legată de locuri de parcare, a făcut locuri de parcare, a eliberat câteodată prima bandă a bulevardului, a mai intrat pe spații verzi - ceea ce nu e în regulă - dar una peste alta, există o favorabilitate pentru el în sector”, recunoaște candidatul comun al dreptei la Primăria Capitalei.

La Sectorul 1 lupta se dă între Clotilde Armand de la USR, Tănase Stamule și Sebastian Burduja de la PNL. La Sectorul 6 pare să se fi înțeles cele două partide pentru Ciprian Ciucu, în rest scandalul este în toi.

Subiecte în articol: Nicușor Dan primari
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic