Antena 3 CNN Actualitate Social Noi dezvăluiri despre situația Tarom. Un pilot rupe tăcerea: Mecanicii, ca să nu schimbe cauciucurile, au dat cu un pic de cremă de ghete

Noi dezvăluiri despre situația Tarom. Un pilot rupe tăcerea: Mecanicii, ca să nu schimbe cauciucurile, au dat cu un pic de cremă de ghete

Un pilot al companiei Tarom rupe tăcerea și face dezvăluiri șoc despre situația din companie. Bărbatul vorbește despre celebrul caz al cauciucului cosmetizat de mecanici și spune că pentru mascarea stării proaste a anvelopei s-a folosit cremă de pantofi.

Și aceasta nu este singura problemă de la Tarom. El s-a confruntat în această vară cu o problemă tehnică ce nu a fost încadrată corect de mecanicii fără experiență și era să iasă cu avionul de pe pistă.

„Se pare că mecanicii din tura respectivă, ca să nu schimbe cauciucurile, au dat cu un pic de cremă de ghete pe stratul de pânză care lipsea, pentru a nu fi observat de către pilot când făcea inspecția exterioară. dar pilotul, cum are experiență, a văzut gaura respectivă, care făcea practic ca aeronava să fie indisponibilă până la schimbarea cauciucului și a făcut raportul de cuviință. E un caz celebru. Toți piloții din Tarom cunosc această situație și au fost foarte supărați pe modul în care a fost tratată situația respectivă”, a dezvăluit un pilot Tarom.

 

Subiecte în articol: Tarom pilot
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!