Antena 3 CNN Actualitate O tânără de 23 de ani, gest halucinant! Şi-a aruncat copilul nou-născut în WC ca să nu afle soţul ca l-a înşelat

O tânără de 23 de ani, gest halucinant! Şi-a aruncat copilul nou-născut în WC ca să nu afle soţul ca l-a înşelat

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Brăila, a şocat o ţară întreagă, după ce şi-a ucis cu sânge rece bebeluşul nou-născut, pentru ca soţul ei, care se afla în închisoare, să nu afle că l-a înşelat. Fata a rămas însărcinată şi a adus pe lume o fetiţă. Maria a născut acasă şi a decis să îşi omoare fetiţa nou-nascută pentru ca soţul ei să nu afle de adulter.

“Inculpata Iacob Maria a nascut o fetita vie care plangea si care, potrivit declaratiilor martorei Iacob Luxita, cauta sa suga. Martora s-a intors in incaperea in care dormea impreuna cu ceilalti doi copii, iar inculpata a infasurat nou-nascuta intr-un scutec alb, apoi a introdus-o intr-o sacosa de plastic, intr-o sacosa din rafie si in final intr-un sac din plastic in care a mai pus si o caramida, dupa care a aruncat copilul in closetul amenajat in curte",  se arată în rechizitoriul procurorilor, conform Adevarul.

Tânăra a fost condamnată la 20 de ani de închisoare şi decăzută în această perioadă din drepturile părinteşti. Copiii Mariei Iacob au fost daţi spre îngrijire bunicii din partea tatălului.

Subiecte în articol: inselat copil wc
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni