Antena 3 CNN Politică PSD, pregătit să iasă în stradă pentru a o apăra pe Viorica Dăncilă; Liderii din teritoriu vorbesc despre suspendarea lui Iohannis

PSD, pregătit să iasă în stradă pentru a o apăra pe Viorica Dăncilă; Liderii din teritoriu vorbesc despre suspendarea lui Iohannis

Mai multe voci din organizațiile județene cer suspendarea președintelui Klaus Iohannis, în urma scandalului legat de plângerea depusă la Parchetul General pe numele premierului și a președintelui PSD.

”Suntem pregătiți, inclusiv de a ieși în stradă, dacă va trebui să susținem. Nu cred că este normal și corect ca organizația PSD să piardă guvernarea, atâta timp cât a fost aleasă în 2016 de oameni”, a declarat președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra, într-o conferință de presă, după ședința Comitetului Executiv PSD Timiș.

”România nu-și mai permite schimbarea premierului ministrului și a echipei guvernamentale. Suntem pe drumul cel bun, chiar dacă se încearcă prin toate mijloacele să se denatureze acest adevăr. Toți, în unanimitate, au votat această rezoluție de susținere”, a declarat Dobra, potrivit DeBanat.ro.

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată