Antena 3 CNN Politică PSD: România a atins cea mai mare creștere a productivității economice, ajungând pe primul loc între economiile dezvoltate din lume

PSD: România a atins cea mai mare creștere a productivității economice, ajungând pe primul loc între economiile dezvoltate din lume

Partidul Social Democrat au postat, vineri seara, pe pagina de Facebook, un mesaj în care vorbește despre productivitatea economică din timpul Guvernării PSD. 

„În Guvernarea PSD, România a atins cea mai mare creștere a productivității economice, ajungând pe primul loc între economiile dezvoltate din lume, se arată într-un raport al Organizației internaționale pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD). Conform OECD, „productivitatea” reprezintă eficiența muncii, iar creșterea sa indică o evoluție sănătoasă a economiei și o îmbunătățire a nivelului de trai.

Usturătoare analiză pentru președintele Iohannis care, exact în ziua în care se publicau aceste rezultate, afirma că PSD nu știe să guverneze! O nouă dovadă incontestabilă că Iohannis nu știe nimic despre economie și că e interesat doar de campania sa electorală!”, au scris reprezentanții PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curţii Constituţionale a României (CCR) o sesizare de neconstituţionalitate asupra legii bugetului de stat pe anul 2019.

Citește și: Klaus Iohannis: Voi sesiza CCR pe bugetul pentru 2019

 

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște