Antena 3 CNN Politică Răspunsul lui Ciolacu, întrebat pe cine preferă dintre Orban și Cîțu la șefia PNL

Răspunsul lui Ciolacu, întrebat pe cine preferă dintre Orban și Cîțu la șefia PNL

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu intră în fișa postului său să urmărească lupta pentru șefia PNL, întrebat dacă îl susține pe Ludovic Orban sau pe Florin Cîțu, într-o conferință de presă susținută la Craiova.

de Adelina Miron    |   

Întrebat, sâmbătă, la Craiova, dacă urmărește lupta pentru șefia PNL și pe cine ar prefera, Ciolacu a răspuns: „Vă dezamăgesc, n-o urmăresc! Nu intră în fișa postului meu!”.

Mai departe, întrebat care „e răul cel mic pentru PSD, Cîțu sau Orban”, liderul PSD a afirmat că „niciunul nu e bun pentru România”.

„S-a dovedit că niciunul nu s-a ridicat la nivelul demnității de prim-ministru al României”, a afirmat Ciolacu, potrivit Mediafax.

Șeful PSD a mai spus că nimeni nu mai vorbeşte despre ținta de vaccinare de 10 milioane de români imunizați împotriva COVID-19 până în septembrie.

"Avem un pariu pierdut de domnul Cîţu, pariul dânsului cu vaccinarea s-a terminat. Nimeni nu mai vorbeşte despre vaccinare, despre promisiunile ca până în septembrie 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi. Noi rămânem consecvenţi, eu recomand românilor să se vaccineze, dar incapacitatea lor organizatorică, faptul că nu găsesc o comunicare cu administraţiile locale să fie ajutaţi în acest demers şi nu în ultimul rând, faptul că lumea nu îi mai crede şi nu mai au încredere în ei"

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM