Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație în cazul tinerei găsită moartă pe o plajă din Vama Veche. Decizia-șoc luată de familie

Răsturnare de situație în cazul tinerei găsită moartă pe o plajă din Vama Veche. Decizia-șoc luată de familie

Răstunare de situație în cazul tinerei găsită moartă pe o plajă din Vama Veche. Dacă până acum crima era exclusă, se pare că familia nu se poate împăca deloc până nu se face lumină în acest caz.

Drept pentru care înmormânarea Mădălinei a fost amânată pentru joi, 4 iulie. 

Citiți și Oamenii care se plimbau pe plaja din Vama Veche au încremenit. Era chiar acolo, complet dezbrăcată

Rudele şi cunoştinţele spun că s-au găsit urme de violenţă pe trupul ei şi că ar fi suspiciune de crimă în acest caz. Oamenii legii nu confirmă informaţia şi spun că, într-adevăr, se fac verificări, familia fiind nemulţumită de modul în care s-a realizat necropsia, însă nu există suspiciune de crimă.

"Polițiștii din Mangalia au fost sesizați de către familia persoanei în cauză cu privire la anumite suspiciuni în ceea ce privește cauza decesului. Polițiști, împreună cu criminaliști au fost la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă", au transmis surse judiciare.

Citiți și Tânăra de 19 ani, găsită moartă în Vama Veche, și-a sunat părinții cu doar câteva ore înainte de tragedie. Ultimul ei mesaj pentru mama ei a fost parcă premonitoriu

În schimb, apropiaţii fetei spun că au văzut pe trupul ei urme de violenţă. "Poliţia care a venit aşa a spus, că e suspiciune de crimă. Plus că se văd pe ea vânătăile", a spus, pentru Replica, o apropiată a familiei. Ioana va fi înmormântată joi, 4 iulie.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș